La Falzia, 01

L’hivern de 2004 es publicava el primer número de la revista. Des d’ací podeu consultar els articles i tota la revista.

[En portada.]
Camarena: no li cal presentació. De tota manera sempre és agradable poder recordar, recomanar i encoratjar la lectura i l’acostament cap a una de les figures cabdals dels nostres xicotets pobles; ell és, de fet, el pare de la criatura: per molts anys!
L’arcà del barranquet de la Daia és quelcom més que el pas de la séquia mare cap a les terres d’Alfauir. Arran d’açò, ja té una llarga història —i un futur incert- . El seu “redescobriment”, lamentablement en condicions adverses —com sol passar massa sovint- , ha engegat un moviment de consciencia en la gent per conservar un patrimoni en perill d’extinció, un patrimoni amenaçat per nosaltres mateixos.
El Col.lectiu ja portava uns mesos gestant-se però ens plau dir que ens hem unit gustosos a la marxa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *