Què és?

Benvingudes i benvinguts a La Falzia, la veu dels pobles silenciosos amb esta edició digital.

Per a qui ja la coneixeu, ací la teniu de nou, amb les seccions habituals i amb algunes novetats. Per a qui no la coneixeu, La Falzia és una publicació de caràcter cultural que edita el Col·lectiu Vall de Vernissa. La publicació començà a editar-se el 2004. I, és clar, a 2017, calia quelcom més. Ara, la revista té una versió impresa i una altra digital, que incorporarà diferents formats audiovisuals.

Este portal ens permetrà ampliar el contingut de l’edició impresa i oferir-te articles i imatges de manera habitual, molt més actualitzats. A l’edició digital, a més, anirem recuperant els números anteriors; els tindreu, íntegres, en PDF, i per seccions. Hem començat amb uns articles ben interessants del primer número.

L’objectiu de la publicació és fomentar la divulgació al voltant dels nostres municipis, de la comarca i del territori valencià. Perquè conéixer és la millor manera d’estimar. A La Falzia pots trobar imatges antigues, les nostres plantes, un passeig per la nostra història i ullades a balcons diversos i a paratges de la comarca. Hi trobaràs, a més, música, llibres, internet i contingut per a totes les edats.

Com la puc adquirir?

Podràs adquirir-la per 4 eur en els punts de distribució que t’hi indicarem, o subscriure’t per reservar-ne el teu exemplar. Si vols fer-ho, només has d’omplir la butlleta de col·laboració, escanejar-la i enviar-la al correu que s’hi indica.

La Falzia és gratuïta per als socis del Col·lectiu Vall de Vernissa, que en esta nova etapa rebran 3 núm. anteriors en paper. Els nous subscriptors, per la seua banda, en rebran un.

El 26 de juny, la propera revista en paper

El proper 26 de juny, presentarem el núm. 15 de La Falzia, el primer exemplar d’esta segona etapa. No et perdes les novetats. Aviat tindràs més notícies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *