El proper 25 d’octubre, ‘El desorden que dejas’ al Club de Lectura de Llocnou

  • El proper 25 d’octubre tindrà lloc la pròxima reunió per a comentar El desorden que dejas, de Carlos Montero. 

Club de Lectura de Llocnou. Francesc Morant.

T’agrada llegir? En tens temps i ganes? Al nostre Club solem llegir un llibre cada mes i, després, normalment el tercer dimecres del mes, ens reunim a la biblioteca, a les 20:30 h, per a comentar-lo. Si t’animes i vols apuntar-te, tan sols cal que vingues a una de les reunions i fer-nos-ho saber. Per cert, la pròxima reunió per a comentar El desorden que dejasde Carlos Montero, serà el 25 d’octubre. Ànim! T’esperem!

En la reunió del mes de setembre hem comentat el llibre Irènede Pierre Lemaitre (París, abril 1951).

El comandant Camille Verhoeven (1m i 45 cm d’alçada) i Irène esperen el seu primer fill. La seua felicitat resulta greument afectada quan es descobreix un assassinat, inusualment salvatge, comés per un assassí en sèrie que sembla que, amb cada un dels seus crims, vol rendir homenatge a una novel·la negra clàssica.

La investigació es converteix en una aterradora carrera contra el rellotge.

Una obra que no deixa indiferent, que t’atrau i, alhora, et fa sofrir. Una història de violència, de policies i de pèrdues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *