Llig, amb el Club de Lectura de Llocnou

Francesc Morant

El Club de Lectura de Llocnou

T’agrada llegir? En tens temps i ganes? Al nostre Club solem llegir un llibre cada mes i, després, normalment el tercer dimecres del mes, ens reunim a la biblioteca, a les 20:30 h, per a comentar-lo. Si t’animes i vols apuntar-te, tan sols cal que vingues a una de les reunions i fer-nos-ho saber.

 

El proper, al maig

Per cert, la pròxima reunió per a comentar La doctora de Maguncia, de Ricarda Jordan, serà el 31 de maig. Ànim. T’hi esperem!

 

El llibre d’abril:  La última salida

En la reunió del mes d’abril hem comentat el llibre La última salida, de Federico Axat (Buenos Aires, Argentina, 1975).

Amb un inici impactant que aconsegueix captar la nostra atenció i amb una trama complexa i intel·ligent, absorbent i pertorbadora, la novel·la juga amb nosaltres, ens mareja, ens despista i ens confon, fins arribar a un final sorprenent que ens deixa bocabadats.

Ted, ric i amb una família perfecta, està a punt de suicidar-se quan toquen a la porta. Mentre espera que es cansen de tocar i el deixen suicidar-se, decobreix una nota amb la seua cal·ligrafia i que no recorda haver escrit en què posa: “Obri la porta. És la teua última eixida”.

 

Recomanació. Almiserà

Nova presentació del llibre de Just Sellés Diània. Terra nostra.

Dijous 13 de Juliol al pati del Centre Social d’Almiserà, cap a les 20.30h, presentació del llibre de Just Sellés Diània. Terra nostra, que forma part de la gira d’estiu “Terres de Muntanya”. Cal portar entrepà per a sopar, i després, a la fresca, es farà la presenació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *