L'ecomuseu comença a planificar la regeneració d'una antiga pedrera a Castellonet

L’ecomuseu comença a planificar la regeneració d’una antiga pedrera a Castellonet

L’encarregada de dissenyar les diferents accions del projecte és Adriana , a partir d’un avantprojecte de Xavi Ródenas i amb l’ajuda del Centre de Desenvolupament Rural de Beniarjó. Hui ha tingut lloc una visita a la pedrera per comprovar sobre el terreny les tasques que es duran a terme al llarg del projecte.

Les accions previstes, que se separan per petits projectes per poder dur-los en diferents fases, passen per reforestar i realitzar una plantació en les xones més degradades, la neteja d’una zona de carrasques, impedir l’extensió d’un canyar, control del drenatge i l’erosió del terreny en les zones amb més desnivell i la plantació d’herbàcies en les zones més verticals.

En el projecte participen dos alumnes en pràctiques del centre de Formació Professional de Beniarjó, que han començat a col·laborar en l’inventari d’espècies. I és que el projecte rebrà també l’ajuda i el suport del Centre de Desenvolupament Rural de Beniarjó.